Het 'Chalet Plexat'

Het chalet Plexat bestaat uit twee zelfstandige wooneenheden, waarvan het beneden deel (Untergeschoss - UG) gehuurd kan worden. (Het bovendeel van Plexat, Obergeschoss, wordt in principe niet verhuurd). Het apartement beschikt over twee slaapkamers met elk 2 bedden. In de slaapkamers is meer dan voldoende kastruimte aanwezig voor uw spulletjes. De, volgens sommige gasten, 5 sterren badkamer heeft een heerlijk bad en douche, verder een wastafel en toilet. In de entree bevindt zich de garderobe en een toilet. De ruime woonkamer heeft een zithoek, een eethoek en een goed uitgeruste open keuken; de foto's hieronder geven een goed beeld.
Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het terras, waar u kunt genieten van het fantastische vrije uitzicht over het Rhonedal.

Inrichting ‘Untergeschoss’

Draadloze Internet verbinding (is gratis); radio/CD/cassette, TV satelliet ontvangst.
Terras aan de zuid- en westzijde met tafel en stoelen.
Afmeting van de bedden: 1,90 x 90cm
Linnengoed, dweiltjes, theedoeken en keukenhanddoeken kunnen bij de beheerder worden gehuurd; anders zelf meenemen. (Badhanddoeken altijd zelf meenemen)
1 parkeerplaats op eigen terrein (2 indien het bovendeel niet wordt bewoond)Beschikbaarheid van het chalet

Klik op de kalender om de prijzen en de boekbare periodes te zien,

calender

Andere mooie periodes in Fiesch

Denk ook eens aan de maanden mei en oktober: in mei ligt er vaak nog veel sneeuw boven 2000 m maar in het dal is het al volop lente. De lente valt in Fiesch later dan in Nederland, wat ook zijn bekoringen heeft. Aan het einde van het seizoen kunnen wij u oktober aanraden, de dagen zijn al wat korter maar de tempera-turen zijn meestal nog zeer aangenaam, weten wij uit ervaring

..